Teràpia OnLine/Semipresencial

image

A DDIVAN es dona preferència a la teràpia en format online i també, en determinades situacions, s’ofereix la possibilitat d’algunes trobades presencials a la consulta.

La Sessió Online comporta un seguit d’avantatges:

  • Pot ser útil a persones residents a l’estranger i a persones amb problemàtica física -necessitat de repòs, discapacitat, malaltia..-
  • Més flexibilitat a les respectives agendes
  • Suposa una menor inversió econòmica -temps i desplaçament es veuen reduïts-

COM SÓN LES SESSIONS A DDIVAN?

El procès terapèutic a DDIVAN s’inicia amb una primera sessió o macrosessió de 90 minuts de durada. En aquest primer contacte es recull la història clínica de la pacient, s’avalúa la conveniència de la teràpia i si s’escau, s’estableix la base del procès a endegar.

A continuació segueixen les sessions terapèutiques d’uns 60 minuts que comprenen l’elaboració del perfil psicològic de la persona que ha demanat el servei, l’aplicació de tècniques d’estabilització i autoregulació per que l’interessada pugui gestionar el seu estat psicoemocional en el seu dia a dia i  el treball terapèutic de fons que inclou preferentment l’enfocament EMDR per bé que també es pot treballar el que convingui des de l’enfocament IFS (Internal Family System) i/o des de la visió Polivagal entre d’altres.

Cal tenir present que a l’actualitat, en el període 23/24 s’ofereix la possibilitat d’efectuar sessions terapèutiques d’hora i mitja de durada. Aquest format suposa poder efectuar fins i tot una sessió més completa i, per aqui ho desitgi, pot ajudar d’alguna manera a espaiar la freqüència de les sessions.